Jest to bardzo prosta i bardzo fajna gra MmoRpg
Legends
więc jest to miejsce gdzie walczył len z Yoh czyli las ja robię podwójne medium
Amidamaru forma ducha do miecza a teraz do Antyku !!!!!!!!!!!!
Bason forma ducha do Hundao !!
Legends
więc ja mówię amidamaru mniejszy teraz mój miecz jest taki ja stoję i czekam na twój ruch
Ja wyskakuję i cię atakuję
Legends
ja odskakuje na 20cm od twego huandao i robię cięcie Aureoli straciłeś kontrole ducha ja wtedy walę w ciebie niebiańskim cięciem ty dostajesz i już masz mało Foryoku ja odskakuje
Jesteś o 2 szybszy więc widze co robisz unikam cięcia i robię szybkie cięcie!!
Legends
jak sam zauważyłeś jestem szybszy więc nie zdążyłeś dalej czekam na tr
Mówię Bason daj mi 100% swojej mocy i cię atakuję..
Legends
ja mówię Amidamaru większy (teraz tak ) i blokuję Basona zqaraz po tym atakuje cię moim cięciem którym pokonałem kiedyś Zeke tobie się skończyło Foryoku a ja mówię uważaj Len miusisz wygrać jeszcze dwie walki żeby być na turnieju
co za pojebaństwa, post w rp wygląda tak:
Tetsu ruszył w natarciu w celu powalenia wroga prostym atakiem z użyciem formy medium. Nacierał w linii prostej. Jego przeciwnik był silny ale i on nie ustępował, powiew zimnego wiatru rozwiewał mu włosy, zaś obserwatorzy w postaci 2 jego znajomych nie dowierzali w to co się dzieje. Chłopak zamachnął się z użyciem tanto w którym był jego duch stróż - Kirati, na swojego wroga. W wypadku gdy by go trafił zapewne przeciwnik odczułby nie mały ból, zaś jego foriyoku spadłoby i to dość mocno, jeśli zaś tanto ominęłoby ciało chłopaka to Tetsu odskoczyłby w bok osłaniajac się bronią przed ewentualnym kontratakiem.
W dodatku jak pisze się taskie roleplaye to nie pisze się postaciami istniejącymi tylko tworzy sie własne postacie idioci, jeśli chcecie sprawić aby to forum było fajne możecie do mnie napisać na e-mail : wolf9918@vp.pl, jek nie to dalej grajcie jak dzieci z podstawówki